Nå leser jeg en noe tørrere bok enn vanlig...

Jeg leser nemlig Forvaltningsrett! I og med at jeg nå studerer litt på siden, så er det kanskje påkrevd å lese litt lekser også. Det er nok iallefall en stor fordel siden jeg har innleveringsoppgave om en uke... Hehe :)

Ellers leser jeg fortsatt Theres tilstand, og den blir bare finere og finere, selv om jeg blir KJEMPEirritert på hun teite Therese, som er skikkelig stereotyp karrierekvinne. Hmmm.... Mon tro om det var nettopp en slik reaksjon forfatteren var ute etter? ;) Iallefall, boken anbefales den!

Neste bok i haugen er (tror jeg) Den tidsreisende kvinne av Audrey Niffenegger. Jeg leste nemlig noen greier om Den trettendre fortellingen på nett, og der lå det tips til bøker som er litt lignende med den. Flere av dem hadde jeg lest, men Den tidsreisendes kvinne har jeg bare sett på biblioteket. Så da var det rett bort og låne den ja! Gleder meg!

Og på pinnene nå? Den samme jakka fortsatt! (Men jeg har strikket en del småtteri innimellom, og montert ferdig en god del ting som jeg strikket i fjor!) Det er bra at produksjonen av små er ganske stor i min venninneflokk, for det er så kjapt og moro å strikke babytøy! :D

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5543522