På pinnene nå

 Denne fine høstjakka i kjempetykt og mykt ullgarn fra Drops er på strikkepinnene i dette øyeblikk! Jeg får litt kvelningsfornemmelser bare av å se på halsen på bildet, så kanskje jeg endrer litt på den.... :)

Strikkebutikken neste ...

Fire dager i Oslo uten å gå innom Tjorven på Majorstua er vel nærmest utenkelig, så om bare en halvtime vender jeg og May Britt nesen mot Majorstua for å bruke pengene våre på masse garn!! Vi er jo kreative vet du! :)

Shout out to my peeps på Lindebergåsen... ;)

Nydelige garnet mitt!!

Nydelige garnet mitt!!

Dette garnet har nå fått den æren å bli til en bolero! Nå mangler bare knappene så skal vidunderet ut i verden!


Ja, da sitter jeg på jobb og lurer på hva jeg skal finne på...

I min nye vikarjobb er det mye tid hvor jeg ikke har så mye å drive med som er jobbrelatert, og da kan jeg jo drive med andre ting! Fram til nå har jeg stort sett arbeidet med hovedoppgave, men nå som jeg nesten er ferdig med den (yiiippiiiiiiii..... :D ) så kan jeg heller gjøre ting jeg liker!

Så nå sitter jeg og er designer-wannabe og tegner og skriver om ideene mine slik at jeg ikke skal glemme dem! Jeg har for tiden en turkis bolero på pinnene som jeg stort sett har lagd oppskrift til selv, og den blir jeg kjempefornøyd med, så det er tydeligvis ikke helt umulig...Bare nesten... :)

Nå klør jeg i fingra etter å kjøpe nytt garn, men jeg bør kanskje gjøre meg ferdig med alle tinga jeg driver med allerede???!!!