Jeg vil på kino!

I helgen har jeg veldig lyst til å se "Knocked up" på kino.

Knocked Up
Se traileren: http://www.filmweb.no/trailere/article129929.ece

På nattbordet nå...

"Ya-Ya-jentenes hemmelige nedtegnelser" av Rebecca Wells.

Ya-Ya-jentenes hemmelige nedtegnelser - Rebecca Wells

Har ikke kommet langt i boka enda, men så langt er inntrykket at dette er en skikkelig jentebok, og den virker koselig! :)

Høststemning

Jeg innrømmer det! Jeg elsker det været vi har hatt noen dager i det siste! Skikkelig ruskevær, med vinden som suser rundt hushjørnene og regnet som pisker mot takvinduet... Det er skikkelig høststemning for meg, og jeg er en stor fan av høsten! :) Jeg får mer lyst til å drive med hobbysakene mine, drikker mye mer te sammen med venner og får endelig krøpet meg tilbake til treningsstudioet etter en sommer med hagearbeid og diverse annet som eneste trening.

Gleder meg til scrappetreff den 15. september! Ikke lenge til det nå. Er ikke så ofte at jeg tar frem scrappesakene hjemme for tiden, blir mest strkking, så det skal bli godt med en god dose inspirasjon fra alle de kreative rosa damene igjen! :)

Men først er det helg, og jeg har tenkt å kose meg masse! Håper på vær til at vi får tatt oss en tur ut i skogen... Men i kveld kan det godt bli ruskevær, for jeg har tenkt å kose meg inne! :)

http://www.econ.au.dk/vip_htm/msimonsen/forside.htm

På pinnene nå

 Denne fine høstjakka i kjempetykt og mykt ullgarn fra Drops er på strikkepinnene i dette øyeblikk! Jeg får litt kvelningsfornemmelser bare av å se på halsen på bildet, så kanskje jeg endrer litt på den.... :)