Og en liten (eller egentlig ganske stor) ting til...

Nå er det ikke lenge igjen til jul! På scrapbookexpress.no er juleforberedelsene i full gang, og jeg er kjempeinspirert til å komme i gang tidlig i år jeg også! I år vil jeg ikke handle julegaver den siste uken før julaften! Følg med! Dette kan bli spennende... :)

Nå leser jeg en noe tørrere bok enn vanlig...

Jeg leser nemlig Forvaltningsrett! I og med at jeg nå studerer litt på siden, så er det kanskje påkrevd å lese litt lekser også. Det er nok iallefall en stor fordel siden jeg har innleveringsoppgave om en uke... Hehe :)

Ellers leser jeg fortsatt Theres tilstand, og den blir bare finere og finere, selv om jeg blir KJEMPEirritert på hun teite Therese, som er skikkelig stereotyp karrierekvinne. Hmmm.... Mon tro om det var nettopp en slik reaksjon forfatteren var ute etter? ;) Iallefall, boken anbefales den!

Neste bok i haugen er (tror jeg) Den tidsreisende kvinne av Audrey Niffenegger. Jeg leste nemlig noen greier om Den trettendre fortellingen på nett, og der lå det tips til bøker som er litt lignende med den. Flere av dem hadde jeg lest, men Den tidsreisendes kvinne har jeg bare sett på biblioteket. Så da var det rett bort og låne den ja! Gleder meg!

Og på pinnene nå? Den samme jakka fortsatt! (Men jeg har strikket en del småtteri innimellom, og montert ferdig en god del ting som jeg strikket i fjor!) Det er bra at produksjonen av små er ganske stor i min venninneflokk, for det er så kjapt og moro å strikke babytøy! :D

Høstbokanbefaling!

Den trettende fortellingen - Diane SetterfieldNå har jeg akkurat lest "Den trettende fortellingen" av Diane Setterfield, mens det har regnet og blåst ut, og det har knitret i peisen. Og denne boken er AKKURAT det riktige tilbehøret til slik høstkos! :) Den er bare SÅ fin, og det er en slik bok man ikke klarer å legge fra seg når man først har plukket den opp! Skikkelig fin er den... :)

Og boken som ligger på mitt nattbord i dag er Thereses tilstand av Hanne Vibeke Holst. Dette er dansk chicklit. Lettlest og underholdende om en ung karrierekvinne og kjærligheten!